Ruilen en retouren

Is je bestelling beschadigd? Wil je het product ruilen? Of je gewoon niet blij met je aankoop? We gaan dit voor je oplossen!

14 dagen bedenktijd
Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat jij (of een derde zoals bv. de buren) de bestelling hebt ontvangen. In die periode kun je jouw bestelling zonder opgaaf van reden aanmelden voor retour. Daarna heb je nog 14 dagen om het product ook daadwerkelijke daadwerkelijk retour te sturen. Dat is wettelijk geregeld, en heet het herroepingsrecht. Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden.

Retourformulier
Maak voor het terugsturen gebruik van het retourformulier. Hierop kun je op aangeven of je een product wilt ruilen of dat je je geld terug wilt. Het is geen verplichting om de klantenservice vooraf te laten weten dat er een retour aankomt, maar het helpt wel voor een snelle afwikkeling.

We verwerken je retour zo snel mogelijk en binnen 14 dagen nadat we je retour hebben ontvangen.

Retourneren
Retourneren is op eigen risico. Retourneer jouw pakketje altijd via Post-NL, je ontvangt dan een passend verzendbewijs. Bewaar dit verzendbewijs goed.

Terugbetaling
Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat je hebt gebruikt toen je de bestelling deed, tenzij je kenbaar maakt dat je op een andere manier je geld terug wilt. De terugbetaling is kosteloos en vindt binnen 14 dagen plaats.